Så let tager du det første skridt hen imod din unikke drøm

transformyourlife-topbillede

joyway-nyheder-signe
Af Signe Ruby

Kender du det der med at have en drøm, som hele tiden banker på?

Du vil gerne tage et år fri og rejse ud i verden, starte din egen virksomhed op, skrive en bog eller lære at danse breakdance.
Eller måske vil du gerne rydde op i dit fyldte pulterkammer, udvide din venskabskreds eller bare blive god til at koge spaghetti.
Og kender du så, det der med, at drømmen ikke bliver til virkelighed, fordi du ikke lige kan overskue, hvor du skal starte eller måske ikke tør tage det første skridt hen imod, at din drøm kan gå i opfyldelse.

Det første skridt…

transformyourlife-blogbillede2

Det første skridt er oftest det sværeste, fordi du endnu ikke har fået sat ord på, hvad din unikke drøm indeholder.
Måske er du bange for, hvad der vil ske, hvis din drøm går i opfyldelse, eller måske er det helt nyt for dig at mærke dine indre drømme?
Giv dig god tid til at få sat detaljer på din drøm, for det vil hjælpe dig med at virkeliggøre den for dig, og du vil kunne mærke, hvilke følelser, du knytter til drømmen.
Tillad dig selv at drømme STORT.
Der er ingen drømme fra hjertet, som er fjollede, urealistiske, egoistiske eller dumme. De er alle helt fantastiske og unikke.
Så gør dem til virkelighed, så de kan få lov til at skabe glæde i dit liv.

Guiden: Så let tager du det første skridt hen imod din unikke drøm

transformyourlife-blogbillede3

Her får du 4 trin, som kan hjælpe dig med at definere og opfylde din drøm.

 1. Hvad er din drøm?
  Du har sikkert mange drømme, men prøv at mærke efter, hvilken af dine drømme, der giver flest sommerfugle i maven lige nu.Hvis du kan få opfyldt én af dine drømme med et trylleslag, hvilken en skal det så være? Måske du vil opleve, at flere af dine drømme bliver opfyldt på vejen mod den udvalgte drøm.
 2. Definér drømmen i detaljer.
  Hvad er det helt præcis, du drømmer om. Jo flere detaljer des bedre.Hvis du gerne vil skrive en bog, kan du fx forestille dig, hvad den skal handle om, hvad den skal hedde, hvor mange sider den skal være på, og hvordan forsiden skal se ud.

  Du kan bevæge dig længere ned og bestemme, hvad de enkelte kapitler skal hedde, hvilken typografi bogen er sat med, og om den skal indeholde billeder.

  Skal bogen udgives? Og i hvilket format, skal det så være og evt. hos hvilket forlag.

  Sådanne spørgsmål hjælper dig med at definere din drøm og dermed tydeliggøre den for dig selv.

 3. Forestil dig nu, hvordan det vil føles, når din drøm er opfyldt.
  Kan du mærke glæden, spændingen, lykken boble i din krop? Sidder du med et stort fedt smil på læben lige nu? Kan du mærke en god energi bruse gennem dit blod og en lyst til at handle på det lige nu og her?
 4. Hvad kan du gøre i dag, som bringer dig tættere på din drøm?
  Tag et lille skridt hen imod din drøm.Det kan være at sende en e-mail, foretage et telefonopkald, undersøge dine muligheder på internettet eller bestille et kursus eller en bog, som kan give dig de færdigheder, som du måske skal bruge for at kunne realisere dig drøm.

  Eller måske skal du gøre noget helt femte.

TIP! Lav et vision board, hvor du sætter billeder og ord på din drøm. Du kan tilføje elementer, som taler til fx din følesans fx en muslingeskal eller lidt sand, hvis din drøm rummer stranden og havet, eller en lille uldtot, hvis du gerne vil starte din egen tekstilvirksomhed eller bare gerne klappe får.

Tilfør boardet duften af din drøm fx østens krydderier drysset på lidt lim på boardet, en bestemt type sæbe eller parfume eller havets duft indkapslet i lidt tørret tang. Jo flere sanser dit board taler til, jo lettere vil det være for dig at forbinde dig med din drøm.

logo

Ud over at det er vildt skønt at lave visions boards, så kommer du rent emotionelt i kontakt med din drøm, imens du kreerer boardet.

Og hænger du boardet op et sted, hvor du ser det, rører det og dufter det hver dag, så vil du blive mindet om, hvor du er på vej hen – nemlig imod din drøm.

Det vigtigste er, at du tager det første skridt – og et skridt mere og et til, indtil du er i der.

Oplever du frygt på vej hen imod din drøm, så bare tag det roligt.

Det er helt normalt at mærke modstand lige før det store gennembrud.

Så faktisk er det blot et tegn på, at du er i gang med at gøre noget, som har stor betydning for dig.

Hvis du ikke kan overskue det næste trin, er det formentlig, fordi det er for stort at tage på én gang. Så kan du bare opdele det i flere små trin – og wupti, så går du igen på vejen hen imod din drøm <3

Og hvis du føler dig utryg ved at tage det næste lille skridt, så spørg dig selv om, hvad du er mest bange for:

At din drøm forbliver en drøm, ELLER at din drøm bliver til din virkelighed?

Rejsen mod din drøm starter nu.

Rigtig god fornøjelse <3