Carsten & Signe

Carsten Højgård

Carsten Højgård brænder for at guide dig tilbage til de intuitive redskaber og spirituelle genveje, som findes i dig.

Carsten hjælper dig med

..at styre udenom de fælder, der findes i en verden, hvor livsmening, vedvarende lykkefølelse og ubetinget nærvær er en mangelvare.

Carstens bidrag er

..at løfte din bevidsthed, og han rammer sin genizone, når han kanaliserer sine helt unikke og smukke healingsmeditationer, som allerede er elsket af tusindvis af mennesker.

Han har mere end 10 års erfaring

..i spiritual udvikling og elsker at formidle hvordan du trækker healing og spiritualitet ind i din hverdag på en letfattelig måde.

Han er ekspert i clairvoyant undervisning

Hvert år guider han flere hundrede mennesker tilbage til deres egne unikke selvhelbredende healingsevner på online forløb, Livsforvandler uddannelsen og i den eksklusive klub Healing Unlimited.

joyway-carsten-passion

Signe Ruby

Signe Ruby går direkte i hjertekammeret og blodbanen på sit publikum med sin hjertevarme udstråling og passion for at undervise.

Hun er ekspert i at sammenfatte et uoverskueligt og indviklet stof

..og gøre det let tilgængeligt, spiseligt og brugbart for alle uanset alder og køn.

Hun har mere end 10 års erfaring i sit fag

..og har specialiseret sig i utallige områder indenfor personlig udvikling, og hun er som en af Danmarks eneste uddannet af JP Sears fra Californien i den følelsesforløsende selvsabotage coaching.

Signe underviser, formidler og coacher

..med skarphed, indsigt og sødme i den fineste cocktail på en måde, så du bare gerne vil have mere af hende.

Jeg blogger fordi det er min passion at skrive på en måde, hvor jeg kan være fuldstændig ærligt til stede hos læseren, samtidig med at jeg kan fortælle en god historie og bringe min viden og erfaring i spil.

Jeg elsker at udtrykke mig på skrift, og jeg håber at mine ord kan røre ved noget i min læser. Jeg blogger fordi jeg har så mange budskaber, der gør mig alt for søvnløs, ivrig, entusiastisk, adrenalinramt, hvis de ikke kommer ud i verden.

Tak fordi du er her og læser med!

– Signe Ruby

joyway-signe-passion