Anbefalinger

joyway-ann

Carsten og Signe, formår at skabe positive tanker, ændre hæmmende overbevisninger, vise at livet kan blive lige som man ønsker det.

Min store passion er, at være i høj energi og få mine celler til at hoppe af glæde. Derfor elsker jeg, at følge ildsjæle, som netop har forstået, at det er det, livet handler om.
Carsten og Signe er ildsjæle, som lever efter deres passion. De formår, at skabe energi uanset om jeg møder dem i virkeligheden, om jeg er med på et online forløb eller jeg hører en af de smukke meditationer. De griber mig lige der hvor jeg er i livet. Giver et forsigtigt skub i den retning, lige netop jeg har brug for. De gør det så fint og smukt, at uanset hvilken retning jeg har valgt at gå, kan de give mig styrke og energi til at stå ved mig selv.

Jeg har fulgt disse ildsjæle i et par år nu, og ved med hjertet, at de vil være en del af mit liv altid.
Jeg inspireres af deres energi og i samspil med dem, oplever jeg en dybere mening med de ting jeg ønsker i livet. Carsten og Signe, formår at skabe positive tanker, ændre hæmmende overbevisninger, vise at livet kan blive lige som man ønsker det. De giver særlige redskaber, skabt med omhu og kærlighed. De viser vejen og bakker op når jeg tvivler på mig selv. De kan noget helt særligt hver for sig, og sammen kan de det som man kalder magi.

Ann Munkholm Brixen

Jeg følte, jeg svævede. Jeg følte mig 20 kg lettere.

Den første gang, jeg prøvede Meditation til Nærvær skete der noget overraskende for mig.
Jeg blev overvældet af følelser, som jeg slet ikke kunne styre. Det føltes som om, at der var noget, der prøvede at komme fri fra min krop, i form af at min krop krampede sig sammen.
Jeg prøvede på ikke at kæmpe imod. Men så begyndte jeg pludseligt at græde. Og jeg tænkte: ”Hvad sker der lige her? Hvorfor græder jeg? Hvad. Hvad. Hvad”.

Tårerne trillede ned ad kinderne på mig i et godt stykke tid. Men til sidst, så slap det. Jeg følte, jeg svævede. Jeg følte mig 20 kg lettere. Det var som om, at jeg havde gået rundt med kæmpe sandsække, som nu havde sluppet sig fra mine skuldre og mit bryst. Mit åndedræt blev bedre, og jeg følte mig glad og tilpas.

Ninna Kronborg

Med Carsten og Signe får du klarsyn og den dybeste coaching i en og samme pakke.

Carsten og Signe står for mig som jord og luft. Ekspanderende og fokuseret på en og samme gang. De har begge været vigtige hjælpere på min vej med at lande dybere i mig selv og slippe pengedrama og tænke endnu større. Men uden at jeg glemmer mig selv og især min sjæl. Med Carsten og Signe får du klarsyn og den dybeste coaching i en og samme pakke. Og du bliver set og mødt. At blive set, som den du er – helt inde i din er sjæl, er det mest healende, du kan udsætte dig selv for. Og det bliver du af dem.

Carolina Björk Søndergaard, The Meaningful Life Academy

Signe er så skarp til at se, hvad der ligger under. Og kan med spørgsmål meget hurtig lande i en, hvad det handler om, og hvad løsningen er. Hun er omsorgsfuld, kærlig og så pisse skarp. Hun ser dig. Helt ind i din kerne.

Carolina Björk Søndergaard, The Meaningful Life Academy

Jeg brugte meditationen, som et redskab til at håndtere angsten.

Ved min første oplevelse med Meditation til Nærvær blev jeg meget overrasket over min egen reaktion. Det var en overvældende men positiv oplevelse. Kommandoer fra meditationen gør, at det føles som om, der bliver sendt impulser ud i hele kroppen. Det påvirkede mig på den måde, at jeg uden at have kontrol over det begyndte at græde. Jeg hulkede. Efterfølgende føltes det som om, at der var noget, der gav slip. (Jeg følte, jeg svævede. Jeg følte mig lettere.) Jeg har før døjet med angstanfald. Før jeg prøvede Meditation til Nærvær, havde jeg haft et anfald over et nervepirrende møde. Jeg brugte her meditationen, som et redskab til at håndtere angsten. Og under denne meditation kom ordene : Stå ved dig selv til mig. Til mødet var jeg afslappet og oplevede ro. Angsten havde sluppet.

Elinor Kronborg

Jeg kender Signe som et skønt, skønt menneske – usædvanlig empatisk, hjælpsom og med sjældent overskud.

Jeg oplever hende som livsklog og kompetent, og jeg er overbevist om, at hun kan være en stor inspiration for mange mennesker med sin indsigtsfulde, jordnære og hjertelige facon.

Kirsten Stendevad
forfatter, foredragsholder og mentor i visionært lederskab
www.kirstenstendevad.com

Signe er en af de største grunde til mit ekstreme løft i vibration og fremdrift dette år.

Signe Ruby har en særlig evne til at se dig fra dit højeste potentiale, og er eminent god til at løfte dig og få dig til at se dit eget værd. For hvad er det værd at blive løftet, hvis man falder igen. Det gør du ikke efter coaching/samarbejde med Signe. Der kan du selv løfte dig op til dit fulde potentiale uden hjælp fra omverden. Hvor vildt er det lige. Signe er en af de største grunde til mit ekstreme løft i vibration og fremdrift dette år. Jeg har selvfølgelig gjort arbejdet selv, men hun har været en eminent hjælper, lærer, katalysator for at jeg kunne se mit eget værd og lys. Det var lige hvad jeg manglede for at turde stå i mit lys og kende mit værd. Det gør jeg nu. Af hjertet tak og mine varmeste anbefalinger af dette dejlige kvindemenneske.

Line Sol, Hjertebusiness mentor

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at Carsten har hjulpet mig et kvantespring videre på min rejse.

Det er sjælearbejde, Carsten laver, med så stor naturlighed, ydmyghed og kærlighed, at der åbnes op for, at der kan ske en transformation. Intet er bagefter det samme, verden og ens selvopfattelse er forandret. Konkret oplevede jeg, at min verden med ét blev flerdimensionel, ikke bare som en spirituel tanke, men som en erfaret følelse, og jeg er stadig dybt begejstret over den oplevelse. Min nysgerrighed er blevet mere end vakt, og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at Carsten har hjulpet mig et kvantespring videre på min rejse. For det takker jeg af hele mit hjerte.

Sara Højslet Nygaard, Forfatter

Jeg kan kun anbefale, at man viser Signe og Carsten sin tillid og lader dem vise vejen.

Signe og Carsten er i sandhed et team, der i forening har alt det, man behøver for at opnå virkelig transformation. Signes visdom om hjernen og egoets krumspring er tårnhøj, og hendes tricks til at trænge bagom og skabe varig ændring er lige så konkrete og lettilgængelige, som de er magiske og også ofte humoristiske. Samtidig har Signe en intuitiv evne til at stille de rigtige spørgsmål, der får en på krogen på den mest udfordrende og kærlige måde, og så kender hun nærmest ens krop og mønstre bedre, end man selv gør, og kan iværksætte en redningsplan, der sparker r… Carsten bringer ens sjæl med ind i ligningen, og dét er stort.

Man kommer til at lære helt nye sider af sig selv at kende, og det er et bekendtskab, der bibringer stor glæde og kærlighed. Ved at arbejde på sjæleniveau også, trænger transformationen dybere ind, i takt med at man selv åbner sig mere for nye, bevidsthedsudvidende perspektiver. Jeg kan kun anbefale, at man viser Signe og Carsten sin tillid og lader dem vise vejen. Det vil blive en livsforandrende rejse.

Sara Højslet Nygaard, Forfatter

Der er lukket for kommentarer.